Referenties

Peter: “Pauline heeft met haar heldere benadering mij snel inzicht gegeven in mijn positieve kwaliteiten. Met eenvoudige, zelf toepasbare opdrachten werd er snel resultaat geboekt, de inzichten die ik in de eerste sessie niet zag, waren bij de derde sessie heel snel herkenbaar en te benoemen. Ik heb veel gehad aan haar nuttige tips!”

Margrita: “Ik heb de coaching van Pauline precies zo ervaren als ze haar begeleiding omschrijft. Samen hebben we gekeken welke competenties bij mij het sterkst aanwezig waren. Ik maak nu meer gebruik van mijn kwaliteiten. Ik doe de dingen die ik leuk vind en waar ik goed in ben. Ik sta weer in mijn kracht.”

Karen: “Pauline is een betrouwbare vrouw, een medemenselijk mens, die mensen helpt hun juiste koers te vinden in het leven. Vanuit een grote nieuwsgierigheid en gedrevenheid leert zij levenslang door om haar professionele kennis van allerlei aspecten van hoogbegaafdheid beter te leren kennen om zo alleen nog maar beter te worden in wat ze doet. Voor Stichting Hoogbegaafd was zij als beheerder betrokken bij diverse netwerkgroepen voor coaches en andere begeleiders van hoogbegaafde volwassenen, voor ouders van hoogbegaafde en zeer hoogbegaafde kinderen, en voor hoogbegaafden bij haar in de regio. Een onmisbaar persoon die je niet kan missen en die zich volledig inzet voor haar passies.”

Corina: “Veel van de dingen die ik in mijn Q4 motivatieprofiel lees, weet ik eigenlijk wel. Maar het is goed het een keer op papier te lezen. Het maakt je meer bewust van je persoonlijke stijl, je talenten en aandachtspunten. Hierdoor is het makkelijker toe te passen.”