Links naar andere sites

IQ test

SARAH BRINKERS

Sarah Brinkers is een orthopedagoog met veel ervaring van het testen van hoogbegaafde kinderen. Haar verslagen zijn uitgebreid en geven een goed beeld van het kind. Ik werk graag met haar samen. Zij is bereikbaar via info@sarahbrinkers.nl. www.sarahbrinkers.nl

 

Andere coaches of begeleiders met een specifieke doelgroep

Sterkbegaafd

Arwen Kronemeijer is moeder van 4 hoogbegaafde kinderen en heeft de opleiding zelfstandig talentbegeleider van Novilo cum laude afgerond. Sterkbegaafd en Pdb-Coaching werken op verschillende manieren samen. Door onze kennis over hoogbegaafdheid te delen komen we samen verder.

www.sterkbegaafd.nl

Equilon

Babette Suijs heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen met suïcidale gedachten en hun ouders. Zij werkt aanvullend en ondersteunend op therapie of juist al als men moet wachten op therapeutische hulp. Zij weet ook welke hulp beschikbaar is en kan helpen in de zoektocht naar de juiste therapeut.

www.equilon.nl

LV Coaching

Linda de Vos coacht volwassenen en kinderen met adhd, add en aanverwante stoornissen. Zij kijkt naar de mens achter de stoornis.

www.lvcoaching.nl

Informatiesites

KwaliteitsRegister Hoogbegaafdheid

In dit register kunnen begeleiders van hoogbegaafde kinderen en volwassenen worden opgenomen als zij voldoen aan de kwaliteitscriteria die in de samenspraak met vertegenwoordigers uit het veld zijn opgesteld. KwaliteitsRegister Hoogbegaafdheid kan je helpen bij het uitzoeken van een hoogbegaafdheidsspecialist voor bijvoorbeeld: bijles, onderzoek of voor psychische ondersteuning.

www.kwaliteitsregisterhoogbegaafdheid.nl

HBRegister

Het is een overzicht van aanbieders van diensten op het gebied van hoogbegaafdheid. In dit register staan verschillende typen organisaties wier diensten overwegend met hoogbegaafd te maken hebben.

www.hbregister.nl