Workshop Plannen en Uitvoeren

Naast de cursus “Ik Leer Leren” is er nu ook de workshop “Plannen en Uitvoeren”. Deze is te volgen als aanvulling op de “Ik Leer Leren cursus”, maar ook als zelfstandige module. Hij is gericht op leerlingen in het voortgezet onderwijs.

“Plannen” leren de meeste kinderen wel op school, maar hoe zorgen ze nou dat ze die ook uitvoeren? Wat maakt dat ze zich aan de planning houden?

Wat leren de kinderen in deze workshop?

Deze workshop geeft de kinderen zelf inzicht in hoe ze kunnen plannen en wat zij nodig hebben om zich aan die planning te houden. Ook bespreken we hoe zij zelf eigenaar worden van hun planning. Wat maakt dat ze hun planning niet halen of zelfs helemaal niet uitvoeren. En hoe kunnen ze zelf zorgen dat het wel lukt? Door samen verschillende oefeningen te doen, krijgen ze inzicht in hun eigen handelingen en motivaties om iets wel of niet te doen. Hierdoor lukt het ze makkelijker om een realistische planning te maken die ook voor hen uitvoerbaar is.

Kosten

De workshop wordt gegeven in groepjes van 3 à 4 kinderen, zodat iedereen ook de individuele aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Het zijn 2 bijeenkomsten van ieder anderhalf uur en de kosten daarvoor zijn €100,-. Ze krijgen de werkbladen mee naar huis, zodat ze er thuis ook verder mee aan de slag kunnen.  De workshop is ook individueel te volgen en kost dan €150,- voor 2 bijeenkomsten van 1 uur.

Voor data en meer informatie stuur mij een mail op pauline@pdb-coaching.nl