Pauline den BurgerNa jarenlange ervaring in de pensioenadvies-wereld merkte ik dat ik steeds meer plezier had in de begeleiding van collega’s in hun leerprocessen. Van daaruit ben ik de post-HBO opleiding Coaching gaan volgen bij Pro-education. Deze opleiding heb ik in januari 2013 succesvol afgerond met een assessment waarin ik mijn competenties moest aantonen, om me ook te kunnen registreren als Erkend Coach via de ST!R.

Ik raak nooit uitgeleerd. Ik volg de opleiding “ECHA- Specialist hoogbegaafdheid” aan de Radboud Universiteit. Hiervoor moet ik alleen nog de scriptie schrijven en natuurlijk het bijbehorende onderzoek doen. Ik ben ook aspirant lid van de ECHA vereniging.

Ik krijg energie van de begeleiding van anderen in het leren van hun eigen ervaringen. Ik heb geen kant en klare oplossing, want die is voor iedereen anders. Ik ben ervan overtuigd dat mensen zelf een oplossing kunnen vinden wanneer ze ergens in vastlopen. Mijn werk is om de zoektocht naar de juiste oplossing te begeleiden. Hiervoor kan ik verschillende tools inzetten.

Persoonlijk
Naast coach ben ik moeder van 2 jongens, getrouwd met Erik en als hobby ben ik internationaal jurylid bij het zeilen. Zeilen vind ik heerlijk. Nadat ik als kind op een surfplank begonnen ben, ben ik in 1990 overgestapt op het zeilen. Eerst in de Europe klasse en later ook in de J/24 klasse. In de tussentijd heb ik veel gedaan in de organisatie van zeilwedstrijden en zo kwam ik bij het jureren terecht. Ik ben internationaal Jurylid bij het zeilen. Inmiddels ben ik ook docent bij het watersportverbond, waar ik startende en gevorderde comitéleden de regels van het wedstrijdzeilen probeer bij te brengen. En lid van de reglementencommissie. Verder, loop ik  ook hard. Heerlijk buiten sporten. Het voordeel vind ik dat je het op je eigen moment kunt doen en dat je lekker buiten bent. Ik vind het heerlijk om mijn eigen tijd en afstand te kunnen verbeteren.